Mesagerul.ro

Coronavirus: 4.417 cazuri la nivel național. La Sibiu sunt 69

Coronavirus: 4.417 cazuri la nivel național. La Sibiu sunt 69

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). La Sibiu sunt 69 de cazuri confirmate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 274 de pacienți.

Totodată, până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.379 de persoane. Alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la

copyright © 2020 mesagerul.ro