Mesagerul.ro

Coronavirus: Bărbatul din Gorj nu mai este purtător al virusului. Ultimul test a ieșit negativ

Coronavirus: Bărbatul din Gorj nu mai este purtător al virusului. Ultimul test a ieșit negativ

Bărbatul din județul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și aflat în carantină la Institutul Matei Balș, din București, a fost retestat

Bărbatul din județul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) și aflat în carantină la Institutul Matei Balș, din București, a fost retestat sâmbătă, iar rezultatul testului este negativ, anunţă reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

Rezultatele negative de sâmbătă sunt în urma celei de-a doua testări, anunță autoritățile. Primul test care a arătat că bărbatul nu mai este purtător al virusului au fost făcute vineti, 28 februarie.
„Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat şi poate fi externat”, transmit cei de la Grupului de Comunicare Strategică.
Bărbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) în data de 26 februarie. Totodată, familia acestuia rămâne izolată la domiciliu până va trece perioada de incubaţie a virusului, de 14 zile.
Până în cursul zilei de ieri, la nivel național, au fost analizate probe de la 351 de persoane suspectate că ar fi putut contracta noul coronavirus, iar dintre acestea 3 au ieşit pozitive, restul de 348 fiind negat

copyright © 2020 mesagerul.ro