BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Coronavirus: două cazuri noi la Sibiu, 213 în toată țara

Coronavirus: două cazuri noi la Sibiu, 213 în toată țara

18.283 persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus până în prezent, arată Grupul de Comunicare Strategică. În județul nostru au fost înregistrate,

18.283 persoane au fost confirmate cu infecție cu noul coronavirus până în prezent, arată Grupul de Comunicare Strategică. În județul nostru au fost înregistrate, de la debutul pandemiei, 485 persoane infectate.

Dintre persoanele confirmate pozitiv la nivel național, 11.630 au fost declarate vindecate și externate. La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.

Totodată, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Nr. crt. Județ Num

copyright © 2020 mesagerul.ro