Mesagerul.ro

Coronavirus: șase cazuri noi la Sibiu, 146 în toată țara

Coronavirus: șase cazuri noi la Sibiu, 146 în toată țara

18.429 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate de la debutul pandemiei și până în prezent, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

18.429 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate de la debutul pandemiei și până în prezent, transmite Grupul de Comunicare Strategică. În județul nostru au fost înregistrate în total 491 cazuri.

Dintre persoanele confirmate pozitiv la nivel național, 11.874 au fost declarate vindecate și externate. La Anestezie și Terapie Intensivă, în acest moment, sunt internați 181 de pacienți.

Totodată, până acum, 1210 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 385.728  de teste.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

 

copyright © 2020 mesagerul.ro