Mesagerul.ro

Coronavirus Sibiu: Al treilea centru de carantină a fost amenajat. 178 de teste negative pentru COVID-19

Coronavirus Sibiu: Al treilea centru de carantină a fost amenajat. 178 de teste negative pentru COVID-19

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru ” al județului

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru ” al județului Sibiu monitorizează în prezent, potrivit Instituției Prefectului Sibiu, un număr de 3137 persoane izolate și 298 persoane în carantină.

În urma testării pentru COVID-19, 178 de teste sunt negative, arată aceeași sursă.

Tot astăzi a fost identificat și amenajat un nou centru de carantină, în prezent fiind operaționalizate pe raza județului Sibiu un total de trei centre de carantină.

De asemenea,  în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr de peste 80 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro),  puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

De asemenea pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt pregătiți pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea pri

copyright © 2020 mesagerul.ro