Mesagerul.ro

Coronavirus, Sibiu. Cifre ciudate transmise de DSP

Coronavirus, Sibiu. Cifre ciudate transmise de DSP

56 persoane au fost declarate ca fiind vindecate într-o singură zi, iar testele variază de la o zi la alta, de la13, la peste 100. Datele transmise de Prefectura Sibiu... Post-ul

56 persoane au fost declarate ca fiind vindecate într-o singură zi, iar testele variază de la o zi la alta, de la13, la peste 100. Datele transmise de Prefectura Sibiu arată zilnic o evoluție extrem de ciudată a pandemiei la nivel local.

De exemplu, conform informărilor zilnice, în ultimele șapte zile s-au anunțat 86 de cazuri vindecate, însă dintre acestea, 56 au fost anunțate într-o singură zi. Raportările legate de teste sunt și ele stranii, numerele urcând și scăzând spectaculos. În 20 mai erau raportate ca efectuate 105 teste, iar a doua zi, în 22 mai, numărul a scăzut la 13. Pentru ziua de ieri au fost raportate ca fiind efectuate 56 de teste. Vocea unică în această situație, Prefectura Sibiu, nu a putut da detalii legate de schimbarea drastică a cifrelor de la o zi la alta, explicând că așa au venit raportările de la Direcția de Sănătate Publică.

copyright © 2020 mesagerul.ro