BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Coronavirus Sibiu: încă două persoane internate. Peste 100 de teste sunt în lucru

Coronavirus Sibiu: încă două persoane internate. Peste 100 de teste sunt în lucru

Niciun caz de infectare cu coronavirus nu a fost confirmat până acum în județul Sibiu. Încă 107 teste se află în lucru, în timp ce peste 500 de sibieni sunt... Post-ul

Niciun caz de infectare cu coronavirus nu a fost confirmat până acum în județul Sibiu. Încă 107 teste se află în lucru, în timp ce peste 500 de sibieni sunt în izolare la domiciliu și 85 sunt în carantină.

Cel mai recent raport al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu arată că la momentul actual la nivelul județului nostru un număr de 524 persoane sunt izolate la domiciliu și 85 sunt în carantină. Totodată, 13 persoane sunt internate la secția boli infecțioase, cu suspiciune de infecție cu coronavirus – 11 adulți și doi copii.

Aceeași sursă transmite că au fost efectuate un total de 131 recoltări, dintre care 24 s-au întors cu rezultat negativ, iar alte 107 teste sunt în lucru.

Nicio persoană din județul nostru nu a fost diagnosticată pozitiv până în acest moment, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu a operaționalizat două numere de telefon disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă

copyright © 2020 mesagerul.ro