Mesagerul.ro

Coronavirus Sibiu: număr record de apeluri la telefoanele dedicate informării despre COVID-19

Coronavirus Sibiu: număr record de apeluri la telefoanele dedicate informării despre COVID-19

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează la momentul actual, în județul Sibiu, 2590 de persoane izolate și 362 care se află în

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează la momentul actual, în județul Sibiu, 2590 de persoane izolate și 362 care se află în carantină. De asemenea, ISU Sibiu a înregistrat un număr record de apeluri.

În urma testării pentru COVID-19, pentru 22 de persoane rezultatul a fost unul pozitiv și 242 de persoane au fost testate negativ.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr record de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale – 150 de sibieni au sunat să ceară mai multe informații.

Solicitările scrise sau telefonice au vizat date și informații privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, dar și în ceea ce privește sprijinirea cetățenilor aflați în autoizolare, carantină sau izolare.

De asemenea pompierii militari din c

copyright © 2020 mesagerul.ro