Mesagerul.ro

Coronavirus Sibiu: tot 27 de persoane testate pozitiv, cu 9 mai mulți în carantină

Coronavirus Sibiu: tot 27 de persoane testate pozitiv, cu 9 mai mulți în carantină

Peste 2.600 de persoane se află în izolare la nivelul județului Sibiu, iar peste 400 sunt în carantină, potrivit informațiilor oferite de autoritățile locale.

Peste 2.600 de persoane se află în izolare la nivelul județului Sibiu, iar peste 400 sunt în carantină, potrivit informațiilor oferite de autoritățile locale. Totodată, până acum, sunt 27 de persoane testate pozitiv pentru COVID-19 și 272 de persoane testate negativ. Numărul celor testați pozitiv a rămas același cu cel din raportarea făcută ieri.

Până astăzi, 4 aprilie, la nivelul județului Sibiu, un număr de 2.609 persoane se află izolate și 408 persoane în carantină, potrivit Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu. Potrivit acestor date, comparativ cu cele de ieri, a scăzut numărul persoanelor izolate la domiciliu, ieri fiind 2.626 de persoane izolate și a crescut numărul celor aflați în carantină, ieri fiind 399 de persoane în carantină. În urma testării pentru COVID-19, sunt 27 de persoane testate pozitiv, numărul fiind același cu cel de ieri și 272 de persoane testate negativ. Până astăzi au ieșit din izolare un număr de 3.107 de persoane.

De asemenea, în ultimele 24 de

copyright © 2020 mesagerul.ro