Mesagerul.ro

Crama Național se închide după 27 de ani. Don Titi și Elena cheamă toți prietenii la ”o ultimă pită cu fasole”

Crama Național se închide după 27 de ani. Don Titi și Elena cheamă toți prietenii la ”o ultimă pită cu fasole”

Crama Național din Piața Mică, locul în care mii de tineri și-au desăvârșit vremea studenției la Sibiu, se închide pe 1 decembrie. Don Titi – colonelul

Crama Național din Piața Mică, locul în care mii de tineri și-au desăvârșit vremea studenției la Sibiu, se închide pe 1 decembrie. Don Titi – colonelul devenit figura emblematică a localului – și Elena, soția sa, invită toți prietenii și cunoscuții Cramei la „o ultimă pită cu fasole servită cu plăcere” în „scunda tavernă mohorâtă cu bănci”.  Întâlnirea a fost programată duminică după-amiaza.

Don Titi și Elena au servit mii de studenți în cei 27 de ani de existență a Cramei Național. Cei care au fost odată studenții de la Teologie, Academia Militară sau Teatru, astăzi sunt adulți în toată firea și încă mai vizitează cu drag Crama Național. „Îmi pare bine că oamenii vin să ne vadă când mai trec prin Sibiu. Cei de la Academia Militară vin acum, la 42 de ani, să ne povestească întâmplări militărești de prin Afganistan. Dacă Crama este închisă, vin și sună la ușă să le deschidem”, povestește Don Titi cu zâmbetul pe buze.

Povestea Cramei din Piața Mică,

copyright © 2020 mesagerul.ro