Mesagerul.ro

Crimă în Axente Sever. L-a omorât cu toporul după ce au băut

Crimă în Axente Sever. L-a omorât cu toporul după ce au băut

Un bărbat de 65 de ani din Axente Sever a fost reținut și pus sub acuzare pentru omor după ce și-a ucis partenerul de pahar. Victimă i-a fost un bărbat... Post-ul

Un bărbat de 65 de ani din Axente Sever a fost reținut și pus sub acuzare pentru omor după ce și-a ucis partenerul de pahar. Victimă i-a fost un bărbat de 68 de ani, tot din comuna Axente Sever. ”Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul  M.N. a lovit victima G.I. de mai multe ori cu toporul în cap, cauzându-i multiple leziuni traumatice craniene care au avut un rol determinant în producerea decesului”, susține prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean.

După crimă,  inculpatul a târât victima din interiorul locuinţei până în curte, s-a schimbat în haine curate, şi le-a ascuns pe cele murdare de sângele victimei în lada unei canapele, după care s-a culcat. A doua zi, în jurul după-amiezii, victima a fost căutată de către o rudă la domiciliul inculpatului, fiind găsită decedată în curtea acestuia, astfel că au fost anunțate organele de poliție. În urma cercetărilor, fost identificat toporul folosit la agresiune, într-o încăpere din imobilul inculpatului, ascuns sub o pereche de pantaloni, precum şi hainele purtate de acesta în ziua precedentă.

Post-ul

-->

copyright © 2021 mesagerul.ro