Mesagerul.ro

librex.ro
librex.ro
Cu cât a crescut numărul sibienilor care merg cu autobuzul dup

Cu cât a crescut numărul sibienilor care merg cu autobuzul dup

Deși flota Tursib s-a modernizat vizibil în ultimii doi ani, investițiile fiind de ordinul milioanelor de euro, numărul sibienilor care circulă zilnic cu autobuzul

Deși flota Tursib s-a modernizat vizibil în ultimii doi ani, investițiile fiind de ordinul milioanelor de euro, numărul sibienilor care circulă zilnic cu autobuzul a crescut foarte puțin.

Conform cifrelor conducerii Tursib, în 2019 au folosit autobuzul, în comparație cu aceeași perioadă a anului 2018, cu doar 2% mai mulți sibieni.

”În primele opt luni ale anului 2019, Tursib a înregistrat o creștere de peste 2% a numărului de călători față de aceeași perioadă a anului 2018, când erau 25.094.642 de călători. Este o realizarea foarte importantă pentru compania noastră și ne bucurăm de faptul că sprijiniți de Primăria Sibiu, putem crește gradul de confort oferit călătorilor noștri”, au transmis reprezentanții Tursib la solicitarea Turnul Sfatului.

Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu mai mulți călători, utilizatori zilnici ai transportului în comun, despre cum s-a schimbat experiența lor în ultimii ani. Deși toată lumea recunoaște confortul sporit oferit de noile autobuze, mulți se plâng în continuare de o nerespectare a timpilor în stații, precum

copyright © 2021 mesagerul.ro