Mesagerul.ro

Cu cât vând băncile casele sibienilor cu datorii: cel mai mic

Trei bănci vând peste 15 case și apartamente din județul Sibiu, prin vânzare directă sau licitație, în urma unor împrumuturi care nu au fost returnate. Cel

Cu cât vând băncile casele sibienilor cu datorii: cel mai mic preț, 36.000 de lei

Trei bănci vând peste 15 case și apartamente din județul Sibiu, prin vânzare directă sau licitație, în urma unor împrumuturi care nu au fost returnate. Cel mai mic preț este cerut pentru un apartament în Copșa Mică. Doar 36.000 de lei pentru un apartament cu două camere, în suprafață totală de 44 de metri pătrați. Blocul este construit în 1970. ”În apropiere este un magazin alimentar. Apartamentul este compus din camera de zi, dormitor, bucătărie, cămară, 2 holuri și baie”, scrie în anunțul postat de Banca Română de Dezvoltare.

Agenții imobiliari spun că este destul de greu de achiziționat o locuință în urma anunțurilor postate de bănci, pentru că pe site nu apar decât acele imobile care sunt fie foarte mici sau aflate în stare de degradare, fie se află în localități nu foarte ofertante pentru piața imobiliară.  ”Adevăratele afaceri se fac în circuit închis. Imobile despre care nu s-a știut că se licitează sunt cumpărate la a doua sau a treia licitație la un preț mult diminuat de acele persoane care au exact informația care trebuie”, spune un agent imobiliar din Sibiu.

Teren și casă în A

copyright © 2022 mesagerul.ro