Mesagerul.ro

Cu mașina poliției pe trotuar. ”La ei se poate?”

Cu mașina poliției pe trotuar. ”La ei se poate?”

Un sibian ne-a semnalat astăzi că o mașină de intervenție a poliției Sibiu a staționat mai multe ore pe trotuar, blocând o trecere de pietoni. ”La ei se poate?

Un sibian ne-a semnalat astăzi că o mașină de intervenție a poliției Sibiu a staționat mai multe ore pe trotuar, blocând o trecere de pietoni. ”La ei se poate? Chiar aș vrea să văd ce se întâmplă cu șoferul mașinii oprite aici”, ne-a spus sibianul. El susține că a apelat Poliția Locală, însă a fost informat că automobilul poliției va fi ridicat numai în măsura în care va exista echipaj disponibil.

Automobilul a încurcat pietonii pe strada Constantin Noica, după ”blocul plombă”. Inspectoratul Județean de Poliție a fost informat de situația și a anunțat că vor fi dispuse măsurile legale. ”Conducerea IPJ Sibu a dispus verificări în acest caz efectuate prin Compartimentul Control Intern. În funcție de rezultatul acestor verificări, vor fi dispuse măsurile legale în consecință”, se arată în răspunsul primit de la biroul de presă al instituției.

f1646423-a48e-4543-9ee7-24ce8c9eecba -->

copyright © 2020 mesagerul.ro