Mesagerul.ro

Curtea de Apel București: Eugen Iordănescu a fost colaborator al Securității

Curtea de Apel București: Eugen Iordănescu a fost colaborator al Securității

Directorul executiv al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost colaborator al Securității. Aceasta este sentința Curții de

Directorul executiv al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Eugen Iordănescu, a fost colaborator al Securității. Aceasta este sentința Curții de Apel București, dată astăzi, în procesul deschis de CNSAS împotriva lui Iordănescu. ”Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Iordănescu Eugen. Admite acţiunea. Constată calitatea de colaborator al Securităţii, în ceea ce îl priveşte pe pârâtul Iordănescu Eugen”, se arată în soluția pe scurt publicată pe site-ul Curții de Apel București.

Iordănescu are drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, iar cererea de exercitare a căii de atac se depune la Curtea de Apel Bucureşti.

Director executiv al CCIA este și coordonatorul Consorțiului care gestionează implementarea proiectului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, a fost coordonatorul Strategiei Integrată de Dezvoltare Urbană Durabilă a Municipiului Sibiu (SIDU) și este apropiat al conducerii Consiliului Județean Sibiu. Eugen Iordănescu nu a răspuns apelului nostru pentru a-și exprima punctul de vedere legat de această primă sentință.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro