Mesagerul.ro

Dacă vedeți această fată, sunați de urgență la 112

Dacă vedeți această fată, sunați de urgență la 112

O fată de 15 ani a dispărut ieri după-amiază de acasă, din Cristian, iar acum este de negăsit. Cei care știu informații despre ea sunt rugați să sune la 112.  ... Post-ul

O fată de 15 ani a dispărut ieri după-amiază de acasă, din Cristian, iar acum este de negăsit. Cei care știu informații despre ea sunt rugați să sune la 112.  

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, din județul Sibiu, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

La data de 7 noiembrie, o adolescentă în vârstă de 17 ani a sesizat în scris Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., între orele 15,00 – 19,00, sora sa,  CĂLDĂRAR CAMELIA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cristian, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro