Mesagerul.ro

Dan Barna, în campanie la Chișinău: mesajul pentru moldoveni și gafa de la Radio Europa Liberă

Dan Barna, în campanie la Chișinău: mesajul pentru moldoveni și gafa de la Radio Europa Liberă

Candidatul Alianței USR-PLUS la prezidențiale, sibianul Dan Barna, s-a aflat zilele trecute la Chișinău, după mai multe întâlniri cu diaspora românească în

Candidatul Alianței USR-PLUS la prezidențiale, sibianul Dan Barna, s-a aflat zilele trecute la Chișinău, după mai multe întâlniri cu diaspora românească în țările din Europa. Acesta a oferit un interviu postului de radio Europa Liberă în care a vorbit despre viziunea sa asupra relațiilor moldo-române, despre curentul unionist de peste Prut, dar și mesajul pe care îl transmite alegătorilor din Republica Moldova care vor putea vota la alegerile rpezidențiale din 10 noiembrie.

La Chișinău Dan Barna s-a întâlnit cu premierul Maia Sandu, căreia i-a promis că dacă va ajunge la Cotroceni „va primi tot sprijinul necesar, atât din partea mea cât și a Alianței USR PLUS, pentru reformele ambițioase și europene pe care le-a pornit împreună cu guvernul pe care îl conduce”. Ulterior, acesta s-a întâlnit cu mai mulți cetățeni moldoveni, care dețin și cetățenia română, cărora le-a vorbit despre pricnipalele prevederi din programul său electoral, dar a acordat și interviuri pentru TVR Moldova și Radio Europa Liberă.

Întrebat de -->

copyright © 2020 mesagerul.ro