Mesagerul.ro

Dăruire și program extrașcolar de chitară. Iulia Marcu, învățătoare: „Fac totul din dragoste și din dăruire pentru copii”

Dăruire și program extrașcolar de chitară. Iulia Marcu, învățătoare: „Fac totul din dragoste și din dăruire pentru copii”

Iulia Marcu este învățătoare la clasa a IV-a din Școala Gimnazială numărul 8, iar pe lângă orele de curs pe care le are cu copii, anul acesta a început să... Post-ul

Iulia Marcu este învățătoare la clasa a IV-a din Școala Gimnazială numărul 8, iar pe lângă orele de curs pe care le are cu copii, anul acesta a început să predea chitară, tot pentru elevii ei. Își dorește să le dezvolte latura creativă și să îi învețe și altceva pe lângă matematică și limba română. Copii se bucură de această șansă, repetă acasă și mai spun din când în când – „facem și în a V-a?”. Tânăra învățătoare le răspunde cu bucurie în glas – „facem și în a V-a”.

La clasa a IV-a A din Școala Gimnazială numărul 8 din Sibiu sună chitarele. Învățătoarea Iulia Marcu este în mijlocul copiilor, cântă cu vocea și chitara, fiind atentă la fiecare copil dintre cei opt prezenți la ora suplimentară de chitară. Iulia este un învățător din generația tânără care își dedică timpul copiilor de la școală, își dorește să îi învețe câte ceva nou, iar muzica a venit ca o mănușă pe vocea caldă a profesoarei. „Am învățat să cânt la chitară, am furat meseria de la profesorul de muzică ș

copyright © 2020 mesagerul.ro