Mesagerul.ro

Daruri pentru cei aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul. „Florile nu transmit viruși, doar emoții!”

Daruri pentru cei aflați în prima linie în lupta cu coronavirusul. „Florile nu transmit viruși, doar emoții!”

Mai mulți sibieni au ales zilele acestea să facă gesturi deosebite față de cei care încă lucrează și se expun riscului de a se infecta cu noul coronavirus.

Mai mulți sibieni au ales zilele acestea să facă gesturi deosebite față de cei care încă lucrează și se expun riscului de a se infecta cu noul coronavirus. Fie că a fost vorba de buchete de flori frumos aranjate, pizza sau consumabilele necesare medicilor și ambulanței pentru a continua activitatea, cadourile au fost foarte bine primite. 

Buchete de flori, aranjate la Sibiu, au pornit zilele acestea către medici, funcționari publici, inițiatorii de proiecte sociale, la inițiativa Ioanei Nechifor, designer florist. Întrucât programul companiei ei City Flowers by Ioana, din Sibiu, a suferit câteva modificări din cauza anulării mai multor evenimente, florile pregătite pentru acestea au rămas. Așa că Ioana a decis să le dăruiască celor care se află în prima linie în lupta cu coronavirusul.

„Am început să simt pe pielea mea efectele schimbărilor, prin anularea unor evenimente contractate deja, la care urma să mă ocup de decorul floral. Pe zi ce trecea, oamenii erau tot mai speriați și mai precauți, astfel încât clienții s-au rărit considerabil. Sunt o mare iubitoare de flori, de oameni, de frumos… ș

copyright © 2020 mesagerul.ro