BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Descinderi la contrabandiștii de la marginea Sibiului. Polițiștii au descoperit bani și pistoale

Descinderi la contrabandiștii de la marginea Sibiului. Polițiștii au descoperit bani și pistoale

Polițiștii sibieni au descoperit, în urma unor percheziții efectuate ieri pe raza localității Săcădate, că doi bărbați din localitate făceau contrabandă

Polițiștii sibieni au descoperit, în urma unor percheziții efectuate ieri pe raza localității Săcădate, că doi bărbați din localitate făceau contrabandă cu țigări. Totodată, autoritățile au găsit la domiciliile suspecților pistoale și mai multe sute de euro, precum și 8.000 de țigarete de diferite mărci. 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au desfășurat ieri un număr de trei percheziții domiciliare pe raza localității Săcădate din județul nostru.

Ca urmare a cercetărilor derulate, polițiștii au stabilit că doi bărbați în vârstă de 52, respectiv 63 de ani, domiciliați în Săcădate, ar comercializa, la domiciliu, țigări provenind din contrabandă. Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii sibieni au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 8.000 de țigarete de diferite mărci, suma de 870 de euro, un pistol cu bile de cauciuc și un pistol cu gaz, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cei doi bărbați au fo

copyright © 2020 mesagerul.ro