Mesagerul.ro

Descinderi la Sibiu. Poliția caută bani falși

Descinderi la Sibiu. Poliția caută bani falși

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează

În această dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 13 percheziţii în judeţele Alba şi Sibiu.

Astăzi, 21 ianuarie 2020, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia efectuează 13 percheziţii, în judeţele Alba şi Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Acţiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulaţie bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziţionării de animale, de la diverse persoane. Poliţiştii vor pune în executare nouă mandate de aducere, se arată într-un comuniat al IPJ Alba.

Până în prezent, au fost indisponibilizaţi 2.200 de euro contrafăcuţi.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj şi beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din

copyright © 2020 mesagerul.ro