Mesagerul.ro

Dezinfecția scărilor de bloc continuă cu cartierele Țiglari și Terezian. Continuăm cu igienizarea spațiilor publice

Dezinfecția scărilor de bloc continuă cu cartierele Țiglari și Terezian. Continuăm cu igienizarea spațiilor publice

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de

Acțiunea de dezinfecție a scărilor de bloc continuă joi, 2 aprilie, cu cartierele Țiglari și Terezian, utilizându-se substanța hipoclorit de sodiu, avizată de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății și dovedită ca eficientă împotriva coronavirusului.

ATENȚIE!! Cetățenii sunt rugați să rămână în apartamente atunci când se pulverizează substanța pe casa scărilor, pentru a evita eventuale neplăceri. Această recomandare este obligatorie pentru persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace. După efectuarea dezinfecției este obligatorie aerisirea corespunzătoare a spațiilor.

Menționăm că această acțiune se desfășoară în conformitate cu obligațiile indicate în Ordonanța Militară nr. 4 din 29 martie 2020, costurile fiind suportate din bugetul local al Sibiului.

 Continuăm în paralel și următoarele acțiuni:

  • Spălarea carosabilului cu detergent s-a reluat de miercuri, 1 aprilie când temperaturile au crescut, operațiunea fiind oprită temporar din cauza ninsorii și a t

copyright © 2020 mesagerul.ro