Mesagerul.ro

Din 53 de cazări în Sibiu, șapte sunt folosite pentru cadre medicale: ”Ca într-o mică vacanță”

Din 53 de cazări în Sibiu, șapte sunt folosite pentru cadre medicale: ”Ca într-o mică vacanță”

Au fost identificate 53 de unități de cazare care pot fi folosite pentru găzduirea cadrelor medicale în perioada pandemiei Covid-19, anunță reprezentanții Consiliului

Au fost identificate 53 de unități de cazare care pot fi folosite pentru găzduirea cadrelor medicale în perioada pandemiei Covid-19, anunță reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Pentru șapte dintre acestea a fost aprobată utilizarea, cinci fiind contractate până în prezent.

53 de unități de cazare au fost identificate de reprezentanții Consiliului județean Sibiu pentru a fi utilizate de către cadrele medicale din județ care doresc, astfel, să îi protejeze pe cei apropiați de riscul infectării cu noul coronavirus. Din cele 53, prefectul județului a decis – la începutul acestei luni – că pot fi utilizate, deocamdată, șapte. Iar din aceste șapte, până în acest moment au fost încheiate contracte cu cinci unități de cazare. Proprietarii a trei unități de cazare au decis să le ofere gratuit, pentru alte două fiind alocate sume din bugetul central, virate prin intermediul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, informează reprezentanții autorităților județene.
În acest moment, din cele 56 de locuri de cazare existente în cele cinci unități, în folosință sunt 54 de locuri.

”Ca într-o mi

copyright © 2020 mesagerul.ro