Mesagerul.ro

Direcția de Sănătate Publică Sibiu: Îndemnăm populația la calm

Direcția de Sănătate Publică Sibiu: Îndemnăm populația la calm

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a transmis joi dimineță o informare cu privire la măsurile luate atât în orașul nostru cât și la București cu privire

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a transmis joi dimineță o informare cu privire la măsurile luate atât în orașul nostru cât și la București cu privire la extinderea coronavirusului.

Ministerul Sănătăţii a emis în data de 26 februarie 2020 Ordinul ministrului Sănătăţii nr. 313/26.02.2020 pentru instituirea măsurii de carantină a persoanelor în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infectarea cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei.

Conform documentului, se instituie măsura de carantină pentru toate persoanele asimptomatice care se întorc din zonele cu transmitere comunitară extinsă. Carantina va dura o perioadă de 14 zile şi va fi organizată în spaţii special amenajate.

Lista zonelor cu transmitere comunitară extinsă şi a celor afectate este disponibilă pe site-ul:
https://www.cnscbt.ro/index.php/1435-lista-zonelor-cu-transmitere-comunitara-extinsa-si-a-altor-zone-afectate-de-covid-19-actualizare-26-02-2020 şi se actualizează de câte ori este nevoie.

De asemenea, persoanele care a

copyright © 2020 mesagerul.ro