Mesagerul.ro

Doi sibieni pregătesc vafe belgiene în stil românesc, într-o rulotă

Doi sibieni pregătesc vafe belgiene în stil românesc, într-o rulotă

După ce Maria Juca a învățat rețeta pentru vafe belgiene la locul de muncă, iar Iulius Savin a petrecut un timp chiar acasă la mama lor, în Belgia, au decis... Post-ul

După ce Maria Juca a învățat rețeta pentru vafe belgiene la locul de muncă, iar Iulius Savin a petrecut un timp chiar acasă la mama lor, în Belgia, au decis că afacerea potrivită pentru ei ar fi tocmai aceasta – să gătească și să vândă vafe. Și nu oricum, ci într-o rulotă cu care se plimbă pe la festivalurile din Sibiu și din restul țării.

Maria și Iulius s-au împrietenit atunci când erau în facultate. Atunci când sibianul, care acum are 25 de ani, a descoperit după Erasmus că Belgia este o țară care îl atrage nespus, s-a mutat cu întreaga familie acolo, iar Maria, acum în vârstă de 27 de ani, a rămas la Sibiu să urmeze cursurile unui program de master. Au păstrat legătura și adesea își povesteau diferite întâmplări. Atunci când Maria i-a povestit lui Iulius că a descoperit o rețetă delicioasă de vafe, iar el i-a spus că a gustat desertul în Belgia și a fost impresionat de el, au decis că vafele belgiene, dar reinterpretate, trebuie să ajungă și la Sibiu. Așa s-a născut rulota cu delicii în formă de spic, Smaak SB.

„Noi am fost colegi de facultate. Am mai ținut legătura, eu, din

copyright © 2020 mesagerul.ro