Mesagerul.ro

Doliu la Colegiul Economic. Un elev de doar 17 ani s-a sinucis

Doliu la Colegiul Economic. Un elev de doar 17 ani s-a sinucis

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Cristian, elev la Colegiul Economic „George Barițiu” din Sibiu, a recurs la un gest extrem și și-a luat viața ieri, 26

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Cristian, elev la Colegiul Economic „George Barițiu” din Sibiu, a recurs la un gest extrem și și-a luat viața ieri, 26 februarie. Acesta a fost găsit de mama lui spânzurat în podul casei. Băiatul și-ar fi explicat gestul printr-un bilet. Colegii și profesorii lui spun că sunt în stare de șoc. Nimeni nu a bănuit că tânărul va recurge la acest gest.

Băiatul era elev la Colegiul Economic „George Barițiu” și studia să devină bucătar. În această vară urma să-și ia diploma și să profeseze. Colegii și profesorii îl descriu ca pe un tânăr liniștit, ușor coleric, niciodată violent, foarte deștept, peste medie chiar și pe care nu aveai cum să nu-l placi. O parte dintre colegi știau că avea probleme acasă cu tatăl său. Unii povestesc chiar că lua bătăi în mod repetat și asta îl supăra. De asemenea, colegii vorbesc despre alte două tentative de a se sinucide.

„Era un tip super de gașcă, te puteai baza pe el de fiecare dată, mereu îți punea zâmbetu

copyright © 2020 mesagerul.ro