Mesagerul.ro

Dosar penal la 21 de ani: Poliția l-a prins băut și fără permis, noaptea pe Valea Oltului

Dosar penal la 21 de ani: Poliția l-a prins băut și fără permis, noaptea pe Valea Oltului

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Turnu Roșu a fost prins pe Valea Oltului, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis. De asemenea, s-a stabilit... Post-ul

Un tânăr de 21 de ani din localitatea Turnu Roșu a fost prins pe Valea Oltului, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține permis. De asemenea, s-a stabilit că a consumat și băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale au oprit pentru control autoturismul condus de tânăr sâmbătă, în jurul orei 01:30, pe DN 7, Valea Oltului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, relatează autoritățile sibiene.

Pe numele celui depistat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Post-ul Dosar penal la 21 de ani: Poliția l-a prins băut și fără permis, noaptea pe Valea Oltului apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

copyright © 2020 mesagerul.ro