Mesagerul.ro

Două asocieri de firme românești ”se bat” pentru construirea noului stadion al Sibiului

Două asocieri de firme românești ”se bat” pentru construirea noului stadion al Sibiului

Pentru execuția celei mai mari lucrări scoasă la licitație de Primăria Sibiu în ultimii 30 de ani – cea de modernizare a stadionului municipal – au depus oferte

Pentru execuția celei mai mari lucrări scoasă la licitație de Primăria Sibiu în ultimii 30 de ani – cea de modernizare a stadionului municipal – au depus oferte două asocieri de firme.

Asocierea de firme sibiene Con-A, Con-A Operations și Con-A Productions este cea care ”se bate” cu asocierea formată din firmele ACI Cluj și Paconstruct Sibiu pentru modernizarea stadionului municipal al Sibiu, lucrare estimată la 134 de milioane de lei, fără TVA.
Diferența între cele două oferte va fi făcută de către reprezentanții Primăriei Sibiu pe baza a trei criterii. Cel mai relevant este prețul ofertei, care va conta în proporție de 70%. Al doilea criteriu ca relevanță este cel al graficului de execuție (cât de realist este, concordanța cu metodologia de execuție și nivelul de detaliere), care va conta în proporție de 25%. Restul de cinci procente sunt lăsate pe seama garanției acordate lucrărilor, minimul fiind de trei ani, iar maximul – de cinci ani.

Foști asociați, actuali concurenți

Cu un portofoliu de construcții de stadioane și săli polivalente care a ajuns în acest an să depășească

copyright © 2020 mesagerul.ro