Mesagerul.ro

Două persoane au murit într-un accident, azi-dimineață. O mașină a intrat într-un microbuz

Două persoane au murit într-un accident, azi-dimineață. O mașină a intrat într-un microbuz

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident, la intrarea în localitatea Marpod. Potrivit autorităților, accidentul ar fi fost cauzat de un șofer care

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident, la intrarea în localitatea Marpod. Potrivit autorităților, accidentul ar fi fost cauzat de un șofer care a intrat cu mașina pe contrasens. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus. Din păcate, două persoane au decedat și o a treia este rănită, toate din autoturism. Microbuzul transporta mai multe persoane, însă nimeni din autovehicul nu a fost rănit, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Serviciul de Ambulanță al Județului Sibiu a trimis la fața locului un echipaj de tip B. Cei doi bărbați decedați erau în vârstă de 45 și 56 de ani. Aceștia erau pasageri în mașina care a intrat pe contrasens. Șoferul, în vârstă de 31 ani, primește îngrijiri medicale, informează Genu Scridon, purtător de cuvânt al Ambulanței.

Totodată, soția unuia dintre b

copyright © 2020 mesagerul.ro