Mesagerul.ro

Drumuri și Poduri Sibiu amenajează două parcări noi în Păltiniș și a reasfaltat un tronson de drum

Drumuri și Poduri Sibiu amenajează două parcări noi în Păltiniș și a reasfaltat un tronson de drum

Societatea Drumuri din Poduri SA, aflată în subordinea Consiliului Județean, a finalizat în cursul lunii septembrie o serie de lucrări importante la infrastructura

Societatea Drumuri din Poduri SA, aflată în subordinea Consiliului Județean, a finalizat în cursul lunii septembrie o serie de lucrări importante la infrastructura de drumuri județene, una dintre ele fiind așternerea unui covor asfaltic nou pe un tronson al drumului dintre Sibiu și Păltiniș.

„La Păltiniș am terminat săptămâna trecută reabilitatea unui tronson și refacerea marcajelor rutiere pe o distanță de 1,8 kilometri, în zona Curmăturii . A fost așternut covor nou, a fost remarcat tot drumul spre Păltiniș, urmând ca în cursul lunii octombrie să începem pregătirea de iarnă, acest lucru însemnând aprovizionarea cu materii prime a Cantonului 1 Păltiniș, care este zona noastră de intervenție”, spune Ovidiu Spatari, directorul SC Drumuri și Poduri SA.

Lucrările au fost executate pe drumul județean DJ 106 A Păltiniș km 16+520 (1 km) si km 23+910 (0.8 km).

În fiecare an, Societatea Drumuri și Poduri va continua modernizarea drumului spre Păltiniș progresiv, până ce va finaliza întreg sectorul de drum, care deocamdată este într-o stare foarte bună.

Parcări la Arena P

copyright © 2020 mesagerul.ro