Mesagerul.ro

DSP Sibiu: 11 cadre medicale din județ sunt infectate cu SARS CoV-2. În total, au fost 80

DSP Sibiu: 11 cadre medicale din județ sunt infectate cu SARS CoV-2. În total, au fost 80

De la începutul pandemiei, până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 80 de persoane din sistemul de sănătate,

De la începutul pandemiei, până în prezent, în județul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 80 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 69 au fost declarate vindecate și externate, anunță Prefectura Sibiu, citând un raport al Direcției de Sănătate Publică.

Conform ultimelor date, în prezent, un număr de 11 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate.

Cele 11 persoane care sunt confirmate pozitiv și internate în cadrul SCJU Sibiu, provin de la Spitalul Clinic Județean (7), de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean (2), un cadru medical de la Synevo și altul de la Centrul Stomatologic.

Post-ul DSP Sibiu: 11 cadre medicale din județ sunt infectate cu SARS CoV-2. În total, au fost 80 apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

copyright © 2020 mesagerul.ro