BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

eMAG inaugurează cel de-al doilea showroom de la Sibiu

eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, în incinta Promenada Mall, pe 14 noiembrie, cu doar o zi înainte de Black Friday. În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ... Post-ul

eMAG inaugurează cel de-al doilea showroom de la Sibiu

eMAG va inaugura un nou showroom la Sibiu, în incinta Promenada Mall, pe 14 noiembrie, cu doar o zi înainte de Black Friday.

În showroom-ul cu o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați vor fi expuse 1.000 de produse, cu o zonă specială „15 top products” dedicată celor mai noi produse ale momentului.

„Am deschis acest nou showroom cu gândul la clienții noștri, care acum ne pot găsi și mai ușor. Echipa de consultanți este pregătită să ofere detalii și recomandări pentru o gamă variată de produse și credem că showroom-ul va deveni o ancoră pentru centrul comercial”, a spus Silviu Gugui, director retail eMAG.

În ziua de Black Friday, pe 15 noiembrie, clienții vor beneficia de o serie de oferte în noul showroom.

Showroom-ul eMAG de la Sibiu este primul care se aliniază noii identități vizuale lansată la începutul lunii octombrie, care este susținută de un nou logo, mai proaspăt și mai actual, în care ideea de libertate este redată de culorile în gradient ce permit o multitudine de combinații din punct de vedere grafic.

eMAG este în acest mome

copyright © 2021 mesagerul.ro