Mesagerul.ro

EMag: Prima comandă de Black Friday a venit din Sibiu

EMag: Prima comandă de Black Friday a venit din Sibiu

Aproape trei sferturi (73%) dintre comenzile primite de eMag cu ocazia Black Friday au fost expediate în primele cinci zile, în timp ce livrările în lockerele easybox

Aproape trei sferturi (73%) dintre comenzile primite de eMag cu ocazia Black Friday au fost expediate în primele cinci zile, în timp ce livrările în lockerele easybox au reprezentat 16% din total, arată datele companiei, publicate marţi.

Potrivit sursei citate, 62% dintre comenzile expediate în primele cinci zile au ajuns deja la clienţi, prima comandă fiind livrată chiar în ziua de Black Friday, înainte de ora 14:00.

Datele eMag relevă faptul că primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, Bucureşti şi Iernut, în timp ce comanda cea mai complexă a fost compusă din produse ce făceau parte din 31 de categorii diferite.

În ceea ce priveşte metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopţie de 16% în doar un an de la lansare. Comanda ridicată cel mai repede din astfel de dulapuri a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de ridicare. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare.

Totodată, comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la st

copyright © 2020 mesagerul.ro