Mesagerul.ro

”Este un carnagiu!” Un semn pentru ”Oprirea interzisă” a stârnit revoltă printre șoferi

”Este un carnagiu!” Un semn pentru ”Oprirea interzisă” a stârnit revoltă printre șoferi

Amplasarea semnului care instituie ”Oprirea interzisă” pe banda de circulație din fața bazinului Olimpia, urmată de ridicarea mașinilor care încălcau această

Amplasarea semnului care instituie ”Oprirea interzisă” pe banda de circulație din fața bazinului Olimpia, urmată de ridicarea mașinilor care încălcau această interdicție a stârnit revoltă printre unii dintre șoferii sibieni. ”Puteau să ne lase măcar o lună, să ne obișnuim”.

Vasile este cel care a trimis primul redacției Turnul Sfatului un e-mail referitor la faptul că, din prima zi a acestei săptămâni, pe bulevardul Victoriei, în dreptul bazinului Olimpia, a fost amplasat un semn care instituie ”Oprirea interzisă” în zonă. Vasile spune că a observat acest semn abia luni seara, la ieșirea de la cursurile de dans pe care le urmează la o școală ale cărei săli sunt amenajate în complexul de deasupra fostului magazin Billa. ”Deoarece eram în întârziere, parchez mașina în apropiere de chioșc (chioșcul din fața bazinului Olimpia – n.r.), era în jur de ora 21:20. Ies de la curs în jurul orei 22:40, vreau să urc în mașină și să pic jos, nu alta. Mașina dispăruse”, povestește Vasile, care spune că locuiește în cartierul Arhitecților.

La fel ca și altor șoferi care au parcat în zona

copyright © 2020 mesagerul.ro