BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Evenimente sportive de talie națională și mondială, în noiembrie, la Sibiu!

Evenimente sportive de talie națională și mondială, în noiembrie, la Sibiu!

Sala Transilvania din Sibiu a început luna noiembrie în forță! Sibienii s-au bucurat weekend-ul trecut de un eveniment de mare amploare, elita mondială a dansului

Sala Transilvania din Sibiu a început luna noiembrie în forță! Sibienii s-au bucurat weekend-ul trecut de un eveniment de mare amploare, elita mondială a dansului sportiv adunându-se, între 2-3 noiembrie, în „Sala Celor 420.000 de Suporteri”, la Transylvanian Grand Prix. Pe iubitorii sportului sibian îi așteaptă multe alte evenimente de talie națională și internațională la sală, până la finalul lunii. Primul are loc diseară, BC CSU Sibiu urmând să joace în FIBA Europe Cup, de la ora 19:00.

Primul weekend din noiembrie a adus la Sibiu cel mai important eveniment de dans sportiv desfășurat în România în acest an. Este vorba de Transylvanian Grand Prix, care a cuprins Campionatul Mondial de Juniori II 10 Dansuri, alături de alte două categorii de concurs, și anume World Open Standard și World Open Latino, destinate sportivilor amatori. Peste 1000 de sportivi din întreaga lume, printre care s-au aflat și 15 perechi din TOP 50 mondial, au performat sâmbătă și duminică în Sala Transilvania.

copyright © 2020 mesagerul.ro