Mesagerul.ro

Evenimentele culturale ale Sibiului, adaptate la Covid-19: producătorii locali devin importanți, nu și on-line-ul

Evenimentele culturale ale Sibiului, adaptate la Covid-19: producătorii locali devin importanți, nu și on-line-ul

Principala noutate pe care o aduce Regulamentul de adaptare a proiectelor culturale ale Sibiului la pandemia Covid-19 ține de prioritățile și avantajele oferite producătorilor

Principala noutate pe care o aduce Regulamentul de adaptare a proiectelor culturale ale Sibiului la pandemia Covid-19 ține de prioritățile și avantajele oferite producătorilor locali.

Din cele 104 proiecte culturale pe care Primăria Sibiu a anunțat că este dispusă să le cofinanțeze în acest an prin intermediul Agendei culturale, 84 trebuie adaptate la restricțiile impuse în pandemia Covid-19. Asta au decis consilierii locali într-o ședință extraordinară, în care bugetul disponibil pentru cele 84 de proiecte s-a stabilit a fi de peste șase milioane de lei.
În ședința de la finele acestei luni, consilierilor locali le va fi supus dezbaterii și aprobării Regulamentul de adaptare a celor 84 de proiecte la restricțiile actuale. ”Având în vedere situația generată de pandemia Covid-19, dar și incertitudinea privind posibilitatea și modalitatea desfășurării unor evenimente în anul 2020 în municipiul Sibiu, este necesară stabilirea unui cadru care să reglementeze implementarea acestor proiecte, precum și modalitatea de decontare a cheltuielilor aferente”, se arată în preambulul Regulamentului.

Nu se poat

copyright © 2020 mesagerul.ro