Mesagerul.ro

Explozie a unui transformator. Cartierul Turnișor este fără curent electric

Explozie a unui transformator. Cartierul Turnișor este fără curent electric

Zeci de mii de sibieni, locuitori ai cartierului Turnișor, au rămas miercuri noaptea fără curent electric în urma exploziei unui transformator. Transformatorul se

Zeci de mii de sibieni, locuitori ai cartierului Turnișor, au rămas miercuri noaptea fără curent electric în urma exploziei unui transformator.

Transformatorul se află pe Șoseaua Alba Iulia și la fața locului au intervenit de urgență atât pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, cât și specialiștii Electrica. Din cauza pericolului s-a luat decizia opririi curentului electric.

”ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje de pompieri militari și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd în municipiul Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, la explozia unui transformator electric, cu degajare de fum, fără a fi urmat de incendiu”, arată reprezentanții ISU Sibiu.

Din fericire, în urma evenimentului nu sunt semnalate victime.

”Din cauza avariei în cartierul Turnișor este oprită alimentarea cu energie electrică”, au mai transmis reprezentanții ISU, care nu au anunțat când ar putea fi reluată alimentarea.

Post-ul Explozie a unui transf

copyright © 2020 mesagerul.ro