BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Expoziția „Tablouri în libertate” aduce la Sibiu un tablou de Grigorescu evaluat la 45.000 de euro

Expoziția „Tablouri în libertate” aduce la Sibiu un tablou de Grigorescu evaluat la 45.000 de euro

O expoziție de artă românească va fi deschisă în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie între orele 12:00 și 20:00 la Sala Thalia. „Tablouri în libertate”

O expoziție de artă românească va fi deschisă în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie între orele 12:00 și 20:00 la Sala Thalia. „Tablouri în libertate” va prezenta publicului lucrări ale marilor artiști români, precum Nicolae Grigorescu, Octav Băncilă, Gheorghe Pătrașcu, Ludovic Bassarab, Rudolf Schweitzer-Cumpăna sau Adam Bălțatu, marcând 101 ani de la făurirea României Mari. Intrarea este liberă.

Patrimoniul artistic vizual adus de Artmark este compus din 25 de lucrări aranjate la etajele I și II ale Sălii Thalia. „Tablourile în liberate” reprezintă doar o mică parte din cele 250 de tablouri care vor fi licitate în 17 decembrie la Marriott din București. „Am făcut foarte multe expoziții de acest gen. Am avut expoziții duplex, care s-au petrecut simultan, în urmă cu șapte – opt ani în Sibiu. S-a putut licita din ambele săli”, explică Marius Hangan, reprezentatul firmei Artmark.

Lucrările aduse, în premieră la Sibiu, au scopul de a aduce în lumină legendara artă românească care ne face mândri și reprezintă o invitație de a privi România ca o țară a artiștilor talentați și a p

copyright © 2020 mesagerul.ro