Mesagerul.ro

FC Hermannstadt – Viitorul 1 la 1. Haideți acasă!

FC Hermannstadt – Viitorul 1 la 1. Haideți acasă!

O săptămână plină de emoții, în care fotbaliștii au refuzat să iasă la antrenament din cauza salariilor restante, dar și la capătul căreia stadionul din

O săptămână plină de emoții, în care fotbaliștii au refuzat să iasă la antrenament din cauza salariilor restante, dar și la capătul căreia stadionul din Sibiu a primit gazon nou, s-a încheiat prost. Prost din perspectiva jocului arătat și a disponibilității la efort.

Echipa de fotbal FC Hermannstadt se întoarce de la Tg. Mureș cu un punct și cu un gust amar: Egal în fața Viitorului Constanța cu scorul de 1 la 1 după un meci bun, cu trei penalty-uri și două eliminări.

Scorul a fost deschis de Achim, în minutul 14, iar pentru Hermannstadt a egalat Debeljuh, în minutul de prelungire al primei reprize. Sibienii au jucat bine și în repriza a doua, de multe ori creându-și ocazii de gol și înghesuind în propriul careu elevii lui Hagi.

Definitoriu pentru evoluția partidei a fost minutul 77, când arbitrul a inventat un penaty pe constănțeni, în urma protestelor Dâlbea fiind eliminat, iar antrenorul Neagoe a fost trimis în tribune.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 14 puncte și se află pe locul 12 în campionat. Etapa următoare joacă în deplasare la Craiova, iar pro

copyright © 2020 mesagerul.ro