Mesagerul.ro

Femeia căutată pentru că ar fi luat bani dintr-un bancomat de la Cedonia s-a prezentat la Poliție

Femeia căutată pentru că ar fi luat bani dintr-un bancomat de la Cedonia s-a prezentat la Poliție

Femeia căutată de Poliția Sibiu pentru dispariția a 1400 de lei, dintr-un bancomat aflat în zona Cedonia, s-a prezentat singură la sediul IPJ. ”În urma mediatizării

Femeia căutată de Poliția Sibiu pentru dispariția a 1400 de lei, dintr-un bancomat aflat în zona Cedonia, s-a prezentat singură la sediul IPJ.

”În urma mediatizării solicitării adresate cetățenilor de către polițiștii sibieni în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt a unei sume de bani dintr-un bancomat, vă informăm că, la data de 21 noiembrie, persoana în cauză s-a prezentat la sediul I.P.J. Sibiu”, anunță, într-un comunicat de presă, conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Femeia este în vârstă de 49 de ani și este sibiancă. Ea a fost audiată, iar cercetările continuă a nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu.

Post-ul Femeia căutată pentru că ar fi luat bani dintr-un bancomat de la Cedonia s-a prezentat la Poliție apare prima dată în Turnul Sfatului Online.

copyright © 2020 mesagerul.ro