Mesagerul.ro

Focul de la Măgura a fost stins. Pompierii monitorizează peste noapte zona

Focul de la Măgura a fost stins. Pompierii monitorizează peste noapte zona

Incendiul de la Măgura a fost lichidat după mai bine de șapte ore, iar peste noapte echipajele de pompieri militari vor asigura în continuare zona, pentru a interveni

Incendiul de la Măgura a fost lichidat după mai bine de șapte ore, iar peste noapte echipajele de pompieri militari vor asigura în continuare zona, pentru a interveni în cazul în care se vor reaprinde focarele.

După ce un al treilea incendiu în mai puțin de o lună a izbucnit astăzi, în jurul amiezii, 50 de pompieri militari au intervenit pentru stingerea lui, alături de reprezentanți ai Serviciului Voluntar Cisnădie și ai Ocolului Silvic. Din fericire, de această dată au reușit să stingă incendiul într-un timp relativ scurt, având în vedere vântul puternic și pericolul ca focul să se fi extins. Mâine urmează să se evalueze suprafața afectată și implicit să se stabilească cauza probabilă de izbucnire, arată slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

„Reamintim pe această cale tuturor cetățenilor că pădurea, bunul nostru cel mai de preț trebuie protejată împotriva tuturor pericolelor, mai ales împotriva incendiilor”, spun reprezentanții ISU.

copyright © 2020 mesagerul.ro