Mesagerul.ro

Fostul ministru de Finanțe al lui Ponta, la Sibiu: ”Aș vrea să văd că am învățat ceva din ce a fost în 2009”

Fostul ministru de Finanțe al lui Ponta, la Sibiu: ”Aș vrea să văd că am învățat ceva din ce a fost în 2009”

Venită la Sibiu pentru o întâlnire cu oameni de afaceri, Ioana Petrescu, vicepreședinte al P România și fost ministru de Finanțe în guvernul condus de Victor

Venită la Sibiu pentru o întâlnire cu oameni de afaceri, Ioana Petrescu, vicepreședinte al P România și fost ministru de Finanțe în guvernul condus de Victor Ponta, spune că lipsa forței de muncă pregătită și birocrația excesivă sunt principalele probleme pe care va trebui să le abordeze o viitoare guvernare. Referitor la întâlnirea cu oameni de afaceri din Sibiu, Ioana Petrescu spune că a remarcat faptul că aici interesul pentru susținerea turismului este mai ridicat.

”Am avut un guvern iresponsabil care a cheltuit bani pe care nu îi avea. Și noi toți vom plăti acest lucru în viitor”, a fost mesajul cu care Ioana Petrescu, vicepreședinte și coordonator departamentului economic al PRO România și-a început mesajul transmis către sibieni. Următorul guvern, a mai arătat cea care și-a obținut doctoratul în Economie la Harvard, va trebui să rectifice bugetul pentru a-l menține într-o zonă a deficitului sub trei procente.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro