Mesagerul.ro

Fostul prefect și fostul subprefect ai Sibiului s-au înscris în ALDE. Tăriceanu: ”vom putea conta pe sprijinul și ambiția lor”

Fostul prefect și fostul subprefect ai Sibiului s-au înscris în ALDE. Tăriceanu: ”vom putea conta pe sprijinul și ambiția lor”

Adela Muntean și Horațiu Marin au ales să se înscrie în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu după ce au fost înlocuiți din funcțiile publice. Adeziunea

Adela Muntean și Horațiu Marin au ales să se înscrie în partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu după ce au fost înlocuiți din funcțiile publice. Adeziunea lor a fost anunțată sâmbătă.

Dacă tot are loc, la Păltiniș, reuniunea Organizației femeilor liberale și democrate, prezidată de Norica Nicolai, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a socotit că e momentul să anunțe și cooptarea unor noi membri în organizația județeană. Astfel, în prima zi de campanie electorală pentru prezidențiale, în care candidatul sprijinit de ALDE și Pro România – Mircea Diaconu – se întâlnea cu sibienii în Piața Mare, Tăriceanu a anunțat că Adela Muntean și Horațiu Marin au devenit membri ai partidului pe care îl conduce.

”Mă bucur pentru primirea în partid a doamnei Adela Muntean, fost prefect, și a domnului Horațiu Marin, fostul subprefect, și despre care Ovidiu (Ovidiu Tocaci – președintele ALDE Sibu – n.r.) mi-a vorbit foarte frumos. Azi am avut ocazia să îi ascult pe amândoi. Îmi face bucurie să îi avem alături de noi de acum încolo, că vom putea conta pe sprijinul și ambiția lor, că

copyright © 2020 mesagerul.ro