BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Foto. Arhitecții sibieni au sediu: „De multă vreme nu s-au făcut lucrări la această clădire”

Foto. Arhitecții sibieni au sediu: „De multă vreme nu s-au făcut lucrări la această clădire”

Uniunea Arhitecților din România, filiala din Sibiu, a inaugurat  sediul oferit de Primăria Municipiului Sibiu într-un spațiu din Piața Mică, la numărul 24.

Uniunea Arhitecților din România, filiala din Sibiu, a inaugurat  sediul oferit de Primăria Municipiului Sibiu într-un spațiu din Piața Mică, la numărul 24. În cadrul inaugurării a fost vernisată și expoziția de pictură a arhitectului Cristina Țurlea, compusă din peisaje reprezentative pentru Sibiu. De asemenea, a avut loc lansarea de carte „Înnebunește-i” a autorului Ștefan Țurlea, recunoscut pentru realismul cu care își tratează romanele polițiste.

Uniunea Arhitecților din România, filiala din Sibiu, a inaugurat un nou spațiu dedicat arhitecturii și artei, în prezența Primarului Sibiului, Astrid Fodor. Noul sediu se află pe Pasajul Scărilor, într-o clădire monument istorică renovată recent. Spațiul a fost oferit arhitecților de către Primăria Municipiului Sibiu. „În acest spațiu mic, împreună cu președintele Ordinului Arhitecților filiala Sibiu, sperăm să încercăm să închegăm niște cooperări cu cei care nu au auzit sau nu știu exact ce fac arhitecții și cu ce se ocupă”, spune Mircea Țibuleac, președintele filialei.

copyright © 2020 mesagerul.ro