Mesagerul.ro

FOTO Dan Barna și părinții care și-au votat fiul pentru Președinția României. ”Lazăr vs. Brukenthal? De tineret depinde”

FOTO Dan Barna și părinții care și-au votat fiul pentru Președinția României. ”Lazăr vs. Brukenthal? De tineret depinde”

”N-am de ce să mint că aș fi în picioare de la cinci azi dimineață. M-am trezit pe la șapte prima dată, dar știam că urmează o zi care se... Post-ul FOTO

”N-am de ce să mint că aș fi în picioare de la cinci azi dimineață. M-am trezit pe la șapte prima dată, dar știam că urmează o zi care se va termina mâine. Așa că m-am mai odihnit până pe la opt jumătate”. Așa și-a început Dan Barna ziua în care România își va testa apetitul pentru doi sibieni care candidează la Președinția țării. Sau, după cum glumesc sibienii pe Facebook, runda întâi a disputei ”Bruk vs. Lazăr” (Iohannis a absolvit ”Brukenthalul”, iar Dan Barna – liceul, pe vremea aceea, ”Gheorghe Lazăr”).

Probabil că și-a făcut un traseu prealabil de verificare, deoarece cu un minut înainte de ora anunțată (10:00), Dan Barna traversa de mână cu soția sa trecerea de pietoni din fața grădiniței de pe Calea Poplăcii, acolo unde e secția de vot la care e repartizat. Însoțit de părinți, frați și de câțiva membri din echipa de campanie, Barna a făcut drumul către secția de vot pe jos, de acasă, de undeva de pe strada Cristianului. S-a oprit să salute lumea care mergea către biserică și care îi aținea calea, a împărțit zâmbete, a strâns mâini, s-a lăsat filmat și fotog

copyright © 2020 mesagerul.ro