Mesagerul.ro

FOTO Șantierul autostrăzii Sibiu – Boița, deschis oficial în plină pandemie: ”obiectivul este vital pentru economia României”

FOTO Șantierul autostrăzii Sibiu – Boița, deschis oficial în plină pandemie: ”obiectivul este vital pentru economia României”

După aproape 12 luni în care au realizat proiectul tehnic și, mai apoi, au obținut autorizația de construire, austriecii de la Porr Construct au primit ordinul de

După aproape 12 luni în care au realizat proiectul tehnic și, mai apoi, au obținut autorizația de construire, austriecii de la Porr Construct au primit ordinul de începere a lucrărilor la prima secțiune a autostrăzii dintre Sibiu și Pitești.

Trei ani este termenul în care Porr Construct, companie cu acționariat austriac, trebuie să finalizeze un lot din prima secțiune a autostrăzii Sibiu – Pitești, adică aproximativ 13 km de autostradă. Anunțul emiterii ordinului de începere a lucrărilor a fost făcut de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în cursul zilei de luni. Care susține că șantierele marilor proiecte de infrastructură nu trebuie să fie afectate de pandemia noului coronavirus.
”Prin ordinul de începerea a lucrărilor se garantează continuarea acestui obiectiv atât de important pentru infrastructura rutieră din România. Putem spune cu certitudine că au început lucrările la Autostrada Sibiu-Pitești. Obiectivul este vital pentru economia României, pentru dezvoltarea agenților economici din zonă, dar și prin atragerea de noi investiții”, spune Bode, potrivit unui comunicat remis redacției Turnul

copyright © 2020 mesagerul.ro