Mesagerul.ro

Foto și video. Au început lucrările la autostrada Sibiu – Pi

Foto și video. Au început lucrările la autostrada Sibiu – Pi

Reprezentanții companiei de sorginte austriacă desemnată să proiecteze și execute prima secțiune din autostrada care va traversa munții au început decopertări

Reprezentanții companiei de sorginte austriacă desemnată să proiecteze și execute prima secțiune din autostrada care va traversa munții au început decopertări și amenajări de drumuri.

”Pe autostrada cea mai așteptată de români, Sibiu-Pitești, au început lucrările!”, a anunțat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor din guvernul tocmai ”picat” în urma moțiunii de cenzură adoptată de Parlament. Anunțul a fost dat publicității – ca mai toate comunicările oficialilor români din ultima perioadă – prin intermediul paginii de Facebook a lui Răzvan Cuc, fiind însoțit de câteva fotografii.
Așa am să identificat viitoarea organizare de șantier, pentru care s-au decopertat câteva hectare de pășune în zona parcului industrial din Șelimbăr, înspre Veștem. Accesul la organizarea de șantier se face din drumul național, din sensul giratoriu amenajat pentru accesul în parcul industrial.

copyright © 2021 mesagerul.ro