Mesagerul.ro

Foto. Sibienii au încălțat 152 de copiii nevoiași. Campania continuă până în 25 decembrie

Foto. Sibienii au încălțat 152 de copiii nevoiași. Campania continuă până în 25 decembrie

Asociația „Mâini Unite” s-a alăturat unei campanii naționale ai cărei organizatori își propun să aducă bucurie în viețile unui număr cât mai mare de

Asociația „Mâini Unite” s-a alăturat unei campanii naționale ai cărei organizatori își propun să aducă bucurie în viețile unui număr cât mai mare de copii proveniți din familii cu situații materiale precare sau care se află în plasament. Cadoul practic din parte oamenilor este o pereche de ghetuțe. Până în acest moment s-au colectat 152 de perechi de încălțări, iar perioada de desfășurare se prelungește până pe 25 decembrie.

„Încalță un copil, de toamnă!” este o companie care a reușit să aducă comunitatea împreună, oamenii au donat un număr impresionat de ghetuțe, anume 152 de perechi. „Un domn și-a îndemnat cunoscuții ca de ziua sa să doneze bani cu care să achiziționeze încălțăminte pentru campania noastră,  iar o altă doamnă minunată a reușit cu ajutorul prietenilor să ne doneze 41 de perechi de ghetuțe noi”, povestește Ana-Maria Micu, coordonator al Asociației „Mâinile Unite”.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro