Mesagerul.ro

FOTO | Sibienii îi încalță „de toamnă” pe copiii nevoiași

FOTO | Sibienii îi încalță „de toamnă” pe copiii nevoiași

Asociația „Mâini unite” se alătură unei campanii naționale ai cărei organizatori își propun să aducă bucurie în viețile unui număr cât mai mare de copii

Asociația „Mâini unite” se alătură unei campanii naționale ai cărei organizatori își propun să aducă bucurie în viețile unui număr cât mai mare de copii proveniți din familii cu situații materiale precare sau care se află în plasament. Vor face acest lucru printr-un cadou practic – ghetuțe.

Un număr mult prea mare de copii se chinuie cu lipsa unor lucruri care pentru noi poate par normale. Încălțări, ghiozdane pentru școală, o căciuliță călduroasă pentru iarnă… iar Sibiul nu se dezice de la această regulă tristă. „Anii trecuți am întâlnit o familie în care copilașii cu vârste apropiate mergeau la școală cu rândul pentru că aveau o singură pereche de adidași”, povestește Ana-Maria Micu, coordonator programe la Asociația „Mâini Unite” din Sibiu. Acesta este unul din motivele pentru care asociația îi îndeamnă pe sibieni să facă un gest mic pentru cei care nu doar că se vor bucura pentru o pereche de papucei, dar le va fi și de un imens ajutor.

„Poate părea greu de crezut, însă în Romania anului 2019 mai există copilași care nu au cu ce se încălța. O s

copyright © 2020 mesagerul.ro