Mesagerul.ro

Galerie foto: Cum arată astăzi fosta clădire a Liceului Pedagogic

Galerie foto: Cum arată astăzi fosta clădire a Liceului Pedagogic

Un sibian a surprins, într-o galerie de fotografii, imagini dezolante reprezentând fosta clădire a Liceului Pedagogic, din centrul orașului. Clădirea ar fi trebuit

Un sibian a surprins, într-o galerie de fotografii, imagini dezolante reprezentând fosta clădire a Liceului Pedagogic, din centrul orașului. Clădirea ar fi trebuit să intre în reabilitare încă de anul trecut, însă lucrurile nu par să avanseze.

În luna aprilie a anului 2019, proiectul de reabilitare a clădirii fostei mănăstiri a maicilor Ursuline, dar și cea în care și-a avut sediul Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu, era pe un drum optimist. Din păcate însă, planurile se pare că s-au oprit, iar clădirea a continuat să se degradeze. Așa se face că astăzi, în fotografiile publicate pe Facebook de un sibian, fostul Pedagogic este greu de recunoscut. Mici elemente care le-au rămas în amintire foștilor elevi și tuturor celor care au trecut pe acolo în anii săi de funcționare sunt singurele care atestă faptul că acolo, cu mulți ani în urmă, a fost un liceu.

-->

copyright © 2020 mesagerul.ro